hoe maak je van een vreemdeling een ambassadeur? 

STRATEGY & CAMPAIGN

 
Marketingstrategieën en online marketingcampagnes. Deel jouw visie met ons, wij zorgen voor de rest: up to date met de nieuwste marketingmogelijkheden en trends.


Je hebt een bedrijf en biedt een bepaalde service of product aan. Waarschijnlijk ben je hier heel erg goed in. Expert in jouw werkveld. Wij zijn experts in ons werkveld: marketingstrategieën en campagnes. Hoe zorg je ervoor dat iemand die jouw bedrijf nog niet kent uiteindelijk zó fan wordt dan je hen een echte ambassadeur mag noemen? Hoe vertel je het verhaal van jouw merk aan de doelgroep? En hoe bereik je deze doelgroep? Welke platformen sluiten hierbij aan? Is 9:16 vertical video bijvoorbeeld iets waarin jouw bedrijf zou moeten investeren? En levert het rendement op om te adverteren op LinkedIn?

 

Strategy.

“Alles begint met een strategie” – eens of oneens? In onze ogen begint alles met een doel en een visie. De strategie is de weg om jouw visie te delen of jouw doel te behalen. Wij horen graag wat jouw verhaal is en gaan vervolgens samen met jou aan de slag met een marketingstrategie.

We werken altijd vanuit de combinatie meetbaarheid en creativiteit. Je kunt bij strategie denken aan strategische marketingsessies, marktonderzoek, een marketingplan met bijbehorende KPI’s en een marketingmatrix. Uiteraard stellen we alles af op jou als klant – dus verwacht geen stoffige documenten van ons.

CYCLEDOME

CAMPAIGN.

Een succesvolle marketingcampagne zorgt ervoor dat mensen over je praten. Het laat een emotie voelen. Een campagne begint met een marktonderzoek; ‘wat zijn de trends?’, ‘wat speelt er nu?’, ‘waar bevindt de doelgroep zich en wat voeren zij uit?’, gevolgd door creatieve en strategische sessies waarin we met ideeën komen om jouw doel te bereiken.

 

Marketingcampagnes kunnen lead generating zijn of brand awareness vergroten, of een combinatie van beiden.

 

Wij voeren marketingcampagnes uit van strategie tot aan uitvoering.

Naar aanleiding van deze service kunnen de andere services additioneel aansluiten, zoals advertising & lead generation, social media & branding, en development & creation

Wij bieden een gratis adviesgesprek aan waarin we samen met jou kijken welke mogelijke strategie bij jouw bedrijf kan passen en op welke manier campagnes hierop kunnen aansluiten. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens het gesprek maak je kennis met het team en praat je met een expert binnen het vakgebied.

 

Meld je aan door op de onderstaande button te klikken.

gratis adviesgesprek.

 

KANTOOR

Binckhorstlaan 117

1e verdieping

2516 BA, Den Haag

T: +31 085 047 06 70 

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

Designed and built by Content Collectiv

© Content Collectiv 2020 - All Right Reserved.

Privacy policy | Algemene voorwaarden