KANTOOR

Binckhorstlaan 117

1e verdieping

2516 BA, Den Haag

T: +31 085 047 06 70 

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

Designed and built by Content Collectiv

© Content Collectiv 2019 - All Right Reserved.

hoe past jouw merk in de wereld van

social media?

SOCIAL MEDIA & BRANDING

 
De wereld van social media verandert in rap tempo. Wij zorgen ervoor dat jouw merk inspeelt op trends en mogelijkheden die bij jouw visie en doelgroep passen. Van Instagram tot Pinterest en van storytelling tot vormgeving, we’ve got you covered.

Denk je aan social media, dan denk je aan platformen zoals Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn en YouTube. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos en het aantal gebruikers op de platformen ook. Dat zorgt er misschien voor dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Welke platformen moet je wel of niet gebruiken? En hoe val je op tussen alle content die online te vinden is? Wij houden jou op de voorgrond van de mogelijkheden en kansen van social media en branding! 

Social media.

Social media is dynamisch. Elke generatie heeft een eigen favoriete platform. Precies dit is hetgeen dat het voor jou als merk interessant maakt om te benutten. Van nieuwere platformen zoals TikTok tot het volwassenere Instagram, wij weten wat er gebeurd in deze digitale wereld.

Het is onze missie om jou als merk op de voorgrond te laten staan. Elk platform heeft een andere manier van gebruik. Wij zorgen ervoor dat het verhaal van jouw merk vertelt wordt op de social media platformen die bij jouw visie passen.

 

Bij onze social media werkzaamheden kun je onder andere denken aan het beheren van de content, community management en het opzetten van originele ideeën. Ook advertising en lead generation kan hierbij horen, evenals onze andere diensten.

 

Ons team wordt wekelijks geschoold en getraind met betrekking tot de mogelijkheden van social media platformen en de manier waarop verschillende generaties dit gebruiken.

Branding.

Het bouwen van een succesvol merk is veelomvattend. Je hebt een idee, product en bedrijf, maar moet jouw verhaal nog bij de doelgroep krijgen. Hoe vermarkt je jouw product, jouw merk? Wij zorgen voor storytelling en vormgeving die bij jouw visie past.

Dit doen we onder andere door grafisch design, storytelling en concepting, fotografie, videografie en alles dat hierbij komt kijken. Onze andere services zoals development & creation en strategy & campaign en sluiten hier haarfijn op aan. 

Naar aanleiding van deze service kunnen de andere services additioneel aansluiten, zoals strategy & campaign, advertising & lead generation en development & creation.

Wij bieden een gratis adviesgesprek aan waarin we samen met jou kijken op welke manier social media en branding kan bijdragen aan jouw bedrijf. Dan lopen we natuurlijk de kanalen en manieren waarop je kunt adverteren met jou door. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens het gesprek maak je kennis met het team en praat je met een expert binnen het vakgebied. Meld je aan via het formulier hieronder.

gratis adviesgesprek.