KANTOOR

Binckhorstlaan 117

1e verdieping

2516 BA, Den Haag

T: +31 085 047 06 70 

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

Designed and built by Content Collectiv

© Content Collectiv 2019 - All Right Reserved.

Privacy policy | Algemene voorwaarden 
 

ONZE DIENSTEN.

Online marketing is groot. Heel groot. We bieden dan ook een brede range aan services aan. Van full-service tot deel projecten. ​Voor de kleinere ondernemers en/of leergierige medewerkers bieden we trainingen online marketing aan. Bekijk hieronder wat de belangrijkste pijlers zijn in ons aanbod. ​

Strategy & campaign.

Marketingstrategieën en online marketingcampagnes. Deel jouw visie met ons, wij zorgen voor de rest: up to date met de nieuwste marketingmogelijkheden en trends.

Advertising & lead generation

Elk bedrijf heeft zijn bestaan te danken aan klanten. Maar hoe zorg je ervoor dat je nieuwe klanten binnen haalt? In een wereld waarin het organisch bereik op alle platformen steeds meer daalt is adverteren een belangrijk onderdeel van marketing.

Social media & branding

De wereld van social media verandert in rap tempo. Wij zorgen ervoor dat jouw merk inspeelt op trends en mogelijkheden die bij jouw visie en doelgroep passen. Van Instagram tot Pinterest en van storytelling tot vormgeving, we’ve got you covered.

Data & intelligence

Wil je jouw doelgroep bereiken? Dan kun je niet om data heen. Anno 2019 leer jij jouw prospects beter kennen dan ooit. Wij analyseren jullie data en zorgen voor de juiste marketinginterpretaties.

Development & creation

70% van de customer journey wordt online afgelegd. Een goede website met bijbehorende landingpages en duimstoppende content, zoals foto's en video's, is dus onmisbaar. Wij zorgen voor foto's, video's en website development.