ONS WERK.

Als je meer wilt weten over wat we doen, klik dan op een project. ​

Dit zijn een aantal van onze klanten en cases. ​​

LONG-TERM PROJECTS

Onze long-term projects zijn projecten waaraan we minimaal 3 maanden hebben gewerkt.
Binnen deze projecten hebben we altijd meerdere services verleend, waaronder full-service of combinaties van onze diensten.

 
 

SHORT-TERM PROJECTS

Onze short-term projects kun je zien als incidentiële projecten. 
Deze projecten zijn gericht op één campagne, één marketingactiviteit of één specifiek vraagstuk. 

KWIK EVENTS
WIEZEWASJES
RAAD VOOR DE RECHTSPRAAK
STOMERIJ PANDA
 

REVIEWS.

rick.jpeg

RICK MOLENAAR

Chief Marketing Officier United Wardrobe

"Content Collectiv helped us a tremendous amount with content strategy and execution during our collaboration for United Wardrobe. At our bi-weekly meetings we had in depth discussions between Content Collectiv and our team to discuss our customer’s needs, our value proposition (to buyer and sellers of second hand fashion), our content themes and distribution channels. During all these meeting, Dena was a sharp and bright discussion partner and came up with excellent suggestions and ideas."

Personeel5.jpg

GIJS PAN

Manager Brody's American Taphouse

"Vrij snel nadat we gestart zijn met het bedrijf hebben we Content Collectiv ingeschakeld. Ze hebben een 360-graden marketingaanpak gehanteerd die effectief is geweest. We zijn veel gegroeid in één jaar tijd en bekender bij een groot publiek." 

190309LE-FB-High5.jpg

STEVEN VAN DER TOORN

Eigenaar Losjes Events

"Toen Content Collectiv net was opgericht, heb ik ze gelijk een opdracht aangeboden. Deze pakte ze vol enthousiasme aan en ze lieten in een korte tijd zien wat voor expertise ze in huis hadden. Ze zijn de geschikte partij  die op het gebied van marketing een boost kan geven aan aan een bedrijf. Ze denken mee met de ontwikkelingen, nemen werk uit handen bij werving en behoudt van (nieuwe) klanten en zijn verantwoordelijk voor de branding met scherpe campagnes en leuke creatieve content.

liv-bruce-361672-unsplash.jpg

MARLEEN BOSCH

(Voormalig) Directeur Verloskundig Centrum De Poort

"Creatieve en slimme geesten! Ze weten zich snel een onbekende business eigen te maken door hier pro-actief, zelfstandig en enthousiast acties op uit te zetten. Enorme inzet en energie, waarbij de goede communicatie en korte lijntjes die ze zelf onderhouden zeker een bijdrage leveren in de samenwerking met de opdrachtgever. In het project Hostmanship dat zij in De Poort begeleidden lieten zij hun frisse kennis over onderzoekstechnieken en klantbejegening blijken. Nu dit project afgerond is nemen we zeker nog geen afscheid van Content Collectiv." 

KANTOOR

Binckhorstlaan 117

1e verdieping

2516 BA, Den Haag

T: +31 085 047 06 70 

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

Designed and built by Content Collectiv

© Content Collectiv 2020 - All Right Reserved.

Privacy policy | Algemene voorwaarden