KANTOOR

Binckhorstlaan 117

1e verdieping

2516 BA, Den Haag

T: +31 085 047 06 70 

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

Designed and built by Content Collectiv

© Content Collectiv 2019 - All Right Reserved.

NEXIO PROJECTS

 social media | branding / storytelling | SEO

 

De wereld is mooier als het een stukje groener is, toch? Nexio Projects is de sustainability consultant van een aantal bekende en minder bekende (inter)nationale bedrijven en draagt op die manier bij aan een gezondere en duurzamere wereld.  

Content Collectiv werkt close samen met het team van Nexio Projects om het bedrijf te laten groeien.  We nemen de social media uit handen en voegen storytelling toe. Wie op het profiel van Nexio Projects kijkt kan door een bibliotheek aan waardevolle informatie scrollen die aansluit bij 'sustainability'. Ons doel? Waarde aan de bezoekers geven bij het lezen van de berichten en Nexio te positioneren als sustainability partner. Daarnaast zorgen we ervoor dat de artikelen op de website niet alleen prettig lezen en genoeg nieuwe informatie geven aan de lezer om Nexio als sustainability partner te kiezen, maar ook SEO geoptimaliseerd zijn.

Project date: augustus 2019 - current
Project result: een consistente branding met een toename van 50% in de social media following verspreid over de platformen tot nu toe.