KANTOOR

Binckhorstlaan 117

1e verdieping

2516 BA, Den Haag

T: +31 085 047 06 70 

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

Designed and built by Content Collectiv

© Content Collectiv 2019 - All Right Reserved.

is JOUW WEBSITE, SOCIAL MEDIA EN BRANDING  interessant genoeg om voor te stoppen?

DEVELOPMENT & CREATION

70% van de customer journey wordt online afgelegd. Een goede website met bijbehorende landingpages en duimstoppende content is dus onmisbaar. Komt jouw verhaal over bij de doelgroep?


Je hebt een website en ​gebruikt Instagram met jouw bedrijf - wellicht sporadisch, wellicht regelmatig. Maar hoe zorg je ervoor dat gebruikers blijven hangen om jouw content tot zich te nemen? Van website development tot aan content creatie in de vorm van fotografie en/of video, wij helpen je om op te vallen.

Development.

Websites, landingpages, HTML-codes of Wordpress, voor veel bedrijven is dit een hoofdpijndossier, terwijl het juist een van de belangrijkste onderdelen van jouw bedrijf is. Een website heb je namelijk in eigen beheer. Alles wat hierop gebeurd en wat je hierop verzamelt is van jou. Een goede website laat zien waar jouw merk voor staat, vertelt jouw verhaal en smaakt naar meer. Wij ontwikkelen jouw website, die je vervolgens zelf gemakkelijk kunt beheren, zodat je niet meer vast zit aan maandelijkse kosten voor kleine aanpassingen.

 

Ook het opstellen van landingpages is onderdeel van onze development service. Daarbij maken we – in het verlengde van onze strategy & campaign en advertisement & lead generation services regelmatig gebruik van split-testing (ookwel A/B testing) om vast te stellen welke content het beste aansluit bij de doelgroep.

KWIK EVENTS

Creation: content creation.

Het vertellen van verhalen door middel van video en beeld wordt steeds belangrijker. Nieuwe generaties prikken steeds eerder door standaard advertenties heen.

Contentmarketing is belangrijk voor elk bedrijf dat zichzelf wilt positioneren in de markt. Aantrekkelijke content die inspeelt op trends, aansluit bij jouw bedrijf en bij de wens van de doelgroep staat anno 2019 garant voor succes.

 

Ons team werkt nauw samen met videografen die ieder een eigen specialisme hebben. Van tutorial video’s tot bedrijfsvideo’s. Daarnaast hebben we een in-house team aan fotografen om elk moment vast te leggen.

Naar aanleiding van deze service kunnen de andere services additioneel aansluiten, zoals strategy & campaign, advertising & lead generation en social media & branding.

Wij bieden een gratis adviesgesprek aan waarin we samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens het gesprek maak je kennis met het team en praat je met een expert binnen het vakgebied.

Meld je aan via het formulier hieronder.

gratis adviesgesprek.