KANTOOR

Binckhorstlaan 117

1e verdieping

2516 BA, Den Haag

T: +31 085 047 06 70 

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

Designed and built by Content Collectiv

© Content Collectiv 2019 - All Right Reserved.

BEGRIJP JIJ JOUW DOELGROEP ÉCHT?

DATA & INTELLIGENCE

 
Jij wil de concurrentie voorbij streven. Jij wil met jouw merk direct impact maken op de doelgroep. Cijfers, analytics, insights. Het zijn allemaal woorden die bij data & intelligence horen, maar wat zeggen deze woorden eigenlijk over de mensen binnen jouw doelgroep? Bij Content Collectiv gebruiken we data & intelligence om inzicht te krijgen in jouw doelgroep en hen te prikkelen door jouw merkboodschap op hen af te stemmen.

Het verzamelen, meten en analyseren van statistieken zorgt ervoor dat jij een completer beeld krijgt van jouw doelgroep. Wie zijn zij? Wat doen zij? Welke pagina’s bezoeken ze voordat ze jou vinden? Of waarom vinden ze je juist niet? Wij gaan voor jou aan de slag zodat jij de voorkeur krijgt van jouw doelgroep. Denk hierbij aan stappen van het optimaliseren van de SEO tot aan een volledige aanpak voor het optimaliseren van de customer journey.

DATA.

Leer jouw klanten begrijpen door middel van data. Dankzij de wereld van het internet kunnen we onze klanten tegenwoordig nog beter leer kennen. Wat doen zij online? En hoe sluiten jouw activiteiten hierop aan?

 

Het aantal websitebezoekers via Google Analytics, jouw ranking via Google Search Console, het gedrag van bezoekers op de website via Hotjar… het is slechts een kleine greep uit de velen vormen van data die er beschikbaar zijn. Wij zorgen ervoor dat de relevante data geanalyseerd wordt en voor jouw bedrijf begrijpelijk wordt. Van een SEO-plan om beter te ranken in Google tot een advies over de customer journey.  

 

Wij zijn certificied Google Partner.

INTELLIGENCE.

 

Jij wil een competitief voordeel hebben en de concurrentie voorbij gaan. Jij wil jouw doelgroep beter en sneller bereiken met jouw merkboodschap. Slim werken door middel van intelligence is hier essentieel voor. Bij Content Collectiv doen we research naar jouw doelgroep, de concurrentie en de interne organisatie door middel van kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Wij interpreteren en vertalen deze data voor jou naar een bruikbaar plan van aanpak. Op deze manier leer jij jouw (potentiële) positie beter kennen en kun je beter inspelen op deze doelgroep.

Naar aanleiding van deze service kunnen de andere services additioneel aansluiten, zoals strategy & campagin advertising & lead generation, social media & branding en development & creation.

Wij bieden een gratis adviesgesprek aan waarin we de opties en mogelijkheden op het gebied van data & intelligence met jou doorlopen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens het gesprek maak je kennis met het team en praat je met een expert binnen het vakgebied. Meld je aan via het formulier hieronder.

gratis adviesgesprek.