HOE BLIJF JIJ RESULTAAT BOEKEN TUSSEN

DE DUIZENDEN BANNERS EN ADS? 

ADVERTISING & LEAD GENERATION

Elk bedrijf heeft zijn bestaan te danken aan klanten. Maar hoe zorg je ervoor dat je nieuwe klanten binnen haalt? In een wereld waarin het organisch bereik op alle platformen steeds meer daalt is adverteren een belangrijk onderdeel van marketing.


Platformen zoals Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest en LinkedIn veranderen hun algoritmes regelmatig. Met een groot aantal gebruikers (zowel zakelijk als persoonlijk) op alle platformen is het dan ook niet vreemd dat het organisch bereik daalt. Hoe zorg je ervoor dat jij wel blijft opvallen? Welke advertenties werken voor jouw doelgroep? En hoe haal je de meest waardevolle leads over om zich te binden aan jouw merk? Wij zijn experts in adverteren op alle eerder genoemde social media kanalen, maar we gaan verder dan dat. Er zijn namelijk veel meer mogelijkheden in de wereld van advertisement en lead generation. Denk bijvoorbeeld aan podcasts, het bouwen van een community van influencers en meer.

ADVERTISING.

Je hebt vast wel eens een ‘gesponsord bericht’ voorbij zien komen. Adverteren klinkt niet sexy, maar is wel effectief – mits je het goed in zet. Wij zorgen ervoor dat we middels uitgedachte marketingcampagnes advertenties instellen om de doelgroep te benaderen.

 

In onze visie is het super belangrijk dat de manier waarop je adverteert aansluit bij het platform én jouw doel dient. Wat bedoelen we hiermee? Dat we per platform kijken welke manier van adverteren het beste zal aankomen bij de doelgroep. Tekst, beeld en actie zullen hierbij variëren. Een gimmic waarin Harry Potter een bepaald soort kauwgom kauwt zal bij de fans van een Harry Potter fanpage op Instagram nu eenmaal veel beter aankomen dan de sportieve advertentie die je op een ander platform wegzet.

 

Bij het adverteren maken we gebruik van split-testing (ookwel A/B testing genoemd). Alle learnings maken we inzichtbaar voor jouw bedrijf.

CYCLEDOME

Lead generation.

Als bedrijf wil je vast en zeker zoveel mogelijk mensen bereiken uit jouw doelgroep. Je wilt klanten. Deze klanten moeten je echter wel zien te vinden. Misschien heb je een ingewikkeld of persoonlijk product, zoals personal training. Hoe zorg je ervoor dat de prospect tussen al het aanbod voor jou kiest? Dankzij onze lead generating campagnes zorgen we ervoor dat jij toegang krijgt tot leads die je kunt omzetten in klanten.

 

Ons team bestaat uit SEA (Google AdWords) en social media advertisement experts.

Naar aanleiding van deze service kunnen de andere services additioneel aansluiten, zoals strategy & campaign, social media & branding en development & creation.

 

Wij bieden een gratis adviesgesprek aan waarin we samen met jou kijken op welke manier jij aan meer leads kunt komen. Blijkt jouw bedrijf baat te hebben bij online adverteren? Dan lopen we natuurlijk de kanalen en manieren waarop je kunt adverteren met jou door. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens het gesprek maak je kennis met het team en praat je met een expert binnen het vakgebied.

Meld je aan door op de button te klikken.

gratis adviesgesprek.

KANTOOR

Binckhorstlaan 117

1e verdieping

2516 BA, Den Haag

T: +31 085 047 06 70 

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

Designed and built by Content Collectiv

© Content Collectiv 2020 - All Right Reserved.

Privacy policy | Algemene voorwaarden